Wednesday, January 12, 2022

15 ЕКТС поени - 14.01.2022

Почитувани студенти,

Сите вие кои што треба да одговарате за 15 ЕКТС поени за да може да полагате во зимската сесија, повторно ве поканувам во петок 14.01.2022 во 10:00 часот да се приклучите на следниот МТим. Претходно треба да побарате прием во групата ако досега не сте биле член. Ве молам бидете некоја минута порано онлајн. Нема да чекам никого повеќе од 2-3 минути. Ова можеби е последната шанса која треба да ја искористите.

Предметен наставник

No comments:

Post a Comment