Monday, January 10, 2022

15 ЕКТС поени - 11.01.2022

Почитувани студенти,

Сите вие кои што треба да одговарате за 15 ЕКТС поени за да може да полагате во зимската сесија, повторно ве поканувам утре 11.01.2022 во 09:00 часот да се приклучите на следниот МТим. Претходно треба да побарате прием во групата ако досега не сте биле член. Ве молам бидете некоја минута порано онлајн. Нема да чекам никого повеќе од 2-3 минути. Имајте предвид дека до почетокот на сесијата може да има само уште еден термин и затоа искористете ја утрешната можност. 

Предметен наставник

No comments:

Post a Comment