Wednesday, January 19, 2022

Анкета за полагање испити зимска сесија 2022

Почитувани студенти,

Како што веќе знаете се ближи првата декада од зимската сесија. За таа цел морате кај координаторката да доставите пријави за полагање на испитите, а исто така треба да ви бидат пријавении и електронски испитите. За да имам увид во полагањето, ве молам да ги пополните анкетите за следните испити:

Ви благодарам на соработката.
Предметен наставник

No comments:

Post a Comment