Wednesday, May 8, 2024

15 ЕКТС поени - 09.05.2024

Почитувани студенти,

Сите што треба да одговарате за 15 ЕКТС поени, ве поканувам утре четврток, 9 мај од 10:00 до 11:00 во мојот кабинет. До крајот на семестарот уште најмногу два вакви термина. Почитувајте го времето.

Предметен наставник

No comments:

Post a Comment