Tuesday, May 7, 2024

Список на освоени ЕКТС поени по ХГ - прелиминарна листа

Почитувани студенти од ИСЕР,

На следниот ЛИНК можете да ја најдете прелиминарната листа на освоени ЕКТС поени по предметот Хумана генетика со датум 07.05.2024 година. Сите вие си знаете по колку минуси имате на предавања и вежби, па така можете одма да побарате задача ако ви недостасуваат поени. Да повторам дека на предавања се дозволени најмногу 2 минуса, на вежби исто така најмногу два минуса. Тие што имаат повеќе од ова, нема да добијат потпис и нема потреба да бараат дополнителни задачи. Следното освојување на поени за вонредните студенти и оние од минатите генерации ќе биде задутре во четврток, за што утре дополнително ќе ве известам.

Предметен наставник

No comments:

Post a Comment