Monday, May 6, 2024

11. предавање ХГ - 07.05.2024

Почитувани студенти,

Поради тоа што утрешниот ден се наоѓа меѓу празник и ден за избори, а од друга страна многумина од вас се од внатрешноста на Македонија, решив 11. предавање и вежби по Хумана генетика да ги одржам онлајн на Мајкрософт Тимс. Бидете утре онлајн десетина минути пред 8:00 часот.

Честит Велигден и Ѓурѓовден!

Предметен наставник 

No comments:

Post a Comment