Sunday, May 26, 2024

Потписи и 15 ЕКТС поени - 29.05.2024

Почитувани студенти,

Сите вие кои ги имате презапипано моите предмети во овој семестар и сте оствариле право на потпис во изминатите генерации, ве поканувам во среда на 29 мај од 8 до 10 часот да ги оставите индексите во посебна кутија во библиотеката на ИСЕР. Јас ќе потпишувам од 10 до 11 часот. Доколку не можете токму тој ден да дојдете, тогаш било кој ден оставете ги индексите таму и чекајте да ви ги потпишам во некој од наредните денови.

Во периодот од 11 до 12 часот може да се дојде да се одговара за 15 ЕКТС поени. Вакви термини до почетокот на сесијата може воопшто да нема, или најмногу ако има само уште еден. Не искористивте толку шанси во април и мај... Повторувам без освоени 15 ЕКТС поени по било кој од моите предмети, не може да се полага испитот.

Предметен наставник

No comments:

Post a Comment