Wednesday, May 15, 2024

15 ЕКТС поени - 16.05.2024

Почитувани студенти,

Сите што треба да одговарате за 15 ЕКТС поени, ве поканувам утре четврток, 16 мај од 11:00 до 12:00 во мојот кабинет. Ова е четврти ваков термин. Нема да има уште многу. Почитувајте го времето.

Предметен наставник

No comments:

Post a Comment