Wednesday, November 22, 2017

Како да напишете теза

Почитувани студенти, постдипломци, драги колеги,
Сигурно сте се соочиле со проблемот како да напишете дипломска или магистерка теза, или пак докторска дисертација. Проблемот не е ни малку лесен. Има многу книги, прирачници напишано за тоа. Јас еве и на Интернет сакам да ви помогнам во таа дилема и ви нудам една интересна веб страница. Кликнете на линкот.
Предметен наставник

No comments:

Post a Comment