Sunday, November 26, 2017

Прием на семинарски трудови ХГ и ФФА

Почитувани студенти од прва година,
Сакам да ве информирам дека овие денови: 27, 28 и 29 ноември ќе ги примам вашите семинарски трудови по ХГ и ФФА во кабинетот на ФЗФ и тоа по следниот распоред:

  • Понеделник од 10:00 до 13:00 часот,
  • Вторник од 10:00 до 13:00 часот,
  • Среда од 09.00 до 11:00 часот.

Сите што нема да успеат во тој наведен период да ги достават нема да може да сметаат на прегледување на истите и добивање на поени. Семинарските треба и да се закачат преку Гугл драјв во специјални фолдери што треба да ги изработи студентката Т.К. Податоците за тоа ќе ви бидат закачени на групата на ФБ. Електронското закачување на трудовите во Ворд формат треба да се изведе најдоцна до 30.11.2017 година во 23:59 часот.
Предметен наставник

No comments:

Post a Comment