Monday, November 27, 2017

15 ЕКТС поени - ноември 2017

Почитувани студенти,
Истите термини што важат за предавање на семинарските работи важат и за освојување на 15 ЕКТС поени на студенти од сите генерации кои досега не освоиле. Ве молам не чекајте крај на декември, користете ги сите можни опции.
Еве ги термините:

  • Денес од 10:00 до 13:00 часот,
  • Вторник од 10:00 до 13:00 часот,
  • Среда од 09.00 до 11:00 часот.
Предметен наставник

No comments:

Post a Comment