Friday, November 9, 2018

Заменето предавање ХГФ - 10.11.2018

Почитувани студенти,
Ве поканувам утре (сабота) да го одбележиме денот на науката во работна атмосфера. :) Предавањето кое што го пропуштивме минатата седмица, заради моето учество на конгресот во Москва, ќе го надополниме утре (сабота) со почеток во 10:30 часот во електронската лабораторија на ФЗФ.
Предметен наставник

No comments:

Post a Comment