Monday, November 19, 2018

7-мо предавање ХГФ - 21.11.2018

Почитувани студенти,
Во прилог се некои видео исечоци од 7-мото предавање што ќе се одржи во редовниот термин на 21.11.2018 година. Исто така сакам да ве информирам дека оваа сабота најверојатно ќе се одржи предавањето кое е предвидено за 12.12.2018, кога сум на службено патување. Поради тоа ве молам да си го планирате тој термин од 10:30 часот.


Предметен наставник

1 comment: