Tuesday, November 27, 2018

8-мо предавање ХГФ - 28.11.2018

Почитувани студенти,
Утре ќе се одржи осмото предавање по ред по Хумана генетика и физиологија и ќе продолжиме онаму каде што застанавме, т.е., кај моторика. Во исто време сакам да ви најавам дека ми се ослободи оваа сабота на 1 декември и со огромна веројатност ќе го одржиме предавањето кое беше предвидено за 12.12.2018 година. Овој пат нема да има одложување, освен заради виша сила. Предлагам да ги погледнете овие 15 видео презентации како би можеле полесно да го разберете материјалот.

Предметен наставник

No comments:

Post a Comment