Thursday, November 22, 2018

Заменето предавање ФФА - 23.11.2018

Почитувани студенти,
Ве известувам дека утре (петок) ќе се одржи осмото предавање по предметот Физиологија со функционална анатомија во слушална 11 на ФЗФ со почеток во 12:15 часот. Предавањето е замена за предавањето што требаше да се одржи на 06.12.2018 година, но поради вашата теренска настава надвор од Скопје нема да може да се одржи.
Предметен наставник

No comments:

Post a Comment