Monday, September 2, 2019

Резултати од испитот ФФА - 02.09.2019

Почитувани студенти,
Во прилог се резултатите од утринскиот испит по Физиологија со функционална анатомија. Пет студентки го положија испитот и јас им упатувам честитки од овде. За другите следната сесија е јануари 2020 година.

Реден број
Број на индекс
Бодови
тест
Оценка
1.       
24571/17
55
7
2.       
9998/17
45
6
3.       
24560/17
38
6
4.       
23137/13
36
6
5.       
9493/16
36
6
6.       
10202/18
29
5
7.       
10206/18
27
5
8.       
8590/14
25
5
9.       
9478/16
22
5
10.   
10110/17
20
5
11.   
23781/15
17
5
12.   
24051/16
12
5
13.   
10149/18
12
5
14.   
10196/18
11
5
15.   
24677/18
8
5
16.   
10173/18
8
5
17.   
24651/18
7
5
18.   
23740/15
6
5
19.   
24664/18
6
5

Предметен наставник

No comments:

Post a Comment