Sunday, September 29, 2019

Термини за консултации - зимски семестар 2019

Почитувани студенти,
Ви ги приложувам термините за консултации во зимскиот семестар 2019 година.

Понеделник од 10:00 до 11:30 часот
Среда од 09:30 до 11:00 часот

Предметен наставник

No comments:

Post a Comment