Saturday, November 22, 2014

15 ЕКТС поени - ноември 2014

Почитувани студенти,
На сите вас редовни и вонредни кои ви недостасуваат 15 ЕКТС поени по моите предмети ве поканувам во вторник на 25 ноември во терминот од 10:00 до 14:00 часот. Ве молам за придржување за овој термин, бидејќи во овој месец немам друг за таа намена. Ве молам добро подгответе ги материјалите за да не морам да ве враќам на дообработка.
Предметен наставник

No comments:

Post a Comment