Wednesday, November 19, 2014

Деветто предавање ХГ - 20.11.2014

Почитувани студенти,
Утре според силабусот следува деветто предавање по Хумана генетика. Проследете ги видеоклиповите.


Предметен наставник

No comments:

Post a Comment