Thursday, November 27, 2014

Десетто предавање ФФА - 28.11.2014

Почитувани студенти,
Утре (петок) со почеток во 10:30 заради вашите систематски прегледи ќе се одржи десеттото по ред предавање по предметот Физиологија со функционална анатомија. Ќе предавам за физиологија на видот. По тој повод ви споделувам неколку видеоклипови.

Предметен наставник

No comments:

Post a Comment