Thursday, November 20, 2014

Деветто предавање ФФА - 21.11.2014

Почитувани студенти,
Утре на програмата е деветтото предавање по предметот Физиологија со функционална анатомија. Ќе ви предавам за систем на сетила (прв дел). По тој повод погледнете ги следните видеоклипови.
Предметен наставник

No comments:

Post a Comment