Saturday, December 16, 2017

15 ЕКТС поени - 18.12.2017

Почитувани студенти,
Следните консултации за 15 ЕКТС поени се во понеделник на 18.12.2017 година од 10:00 до 13:00 часот. Гледајте да го искористите овој термин заради тоа што до Нова Година ќе има само уште 1-2 такви термина. Во јануари пред испитот нема да можете да ги завршувате овие обврски.
Предметен наставник

No comments:

Post a Comment