Monday, December 18, 2017

15 ЕКТС поени - 20.12.2017

Почитувани студенти,
Ве повикувам да освоите 15 ЕКТС поени во среда на 20.12.2017 година во периодот од 12:30 часот до 14:00 часот. Ова е претпоследниот термин за консултации од овој вид за оваа година.  Истиот термин можат да го искористат и други студенти за други намени.
Предметен наставник

No comments:

Post a Comment