Sunday, December 24, 2017

15 ЕКТС поени - 26.12.2017

Почитувани студенти,
Ве поканувам во вторник на 26.12.2017 година во периодот од 11:30 до 14:30 часот да освоите 15 ЕКТС поени кои се услов за полагање на испитите по моите предмети. Имено, за 2017 година ова се последен термин. Во тоа време можат да дојдат сите студенти за друг тип на консултации.
Предметен наставник

No comments:

Post a Comment