Monday, December 11, 2017

15 ЕКТС поени - 12.12.2017

Почитувани студенти,
Сакам да ве информирам дека следните консултации за 15 ЕКТС поени ќе бидат утре на 12.12.2017 година во периодот од 11:00 до 13:00 часот. Сите вонредни студенти од прва година мораат да ги завршат обврските околу 15 ЕКТС поени и да одговараат за сите задачи што ги добиле. Исто така поканети се и студентите од другите генерации кои не ги завршиле обврските. Повторувам дека без  да се завршат овие обврски нема да можете да полагате во јануарската сесија. Обврските треба да бидат завршени најдоцна до 27.12.2017 година. Имајте во вид дека нема да има уште многу вакви термини до крајот на годината (се планираат најмногу 3-4 вклучително со утрешниот).
Предметен наставник

No comments:

Post a Comment