Tuesday, December 18, 2018

11-то предавање ХГФ - 19.12.2018

Почитувани студенти,
На утрешното предавање по Хумана генетика и физиологија ќе стане збор за Физиологија на учење и меморија. Ви должам некои видеа и за Физиологија на емоции. Предлагам да погледнете неколку видео клипови за илустрација на предавањето.


Предметен наставник

No comments:

Post a Comment