Tuesday, December 25, 2018

12-то предавање ХГФ - 26.12.2018

Драги студенти,
Утре е последното предавање за овој семестар. Потоа ви останува уште една обврска да дојдете на 09.01.2019 година, но тогаш нема да има предавање. Утре ќе говорам за генетски аспекти на некои психопатолошки појави, психијатриски нарушувања и генетика на аутизмот. Предлагам да ги погледнете следните видео клипови:


Предметен наставник

No comments:

Post a Comment