Monday, December 24, 2018

15 ЕКТС поени - 25.12.2018

Почитувани студенти,
Ве поканувам утре (вторник) 25.12.2108 година од 10:30 до 12:00 часот да си ги завршите сите обврски околу 15 ЕКТС поени. Повторувам: ниту еден студент нема да може да полага без потпис или без да освои 15 ЕКТС поени. Истиот термин може да се искористи за друг вид на консултации.
Предметен наставник

No comments:

Post a Comment