Wednesday, December 26, 2018

15 ЕКТС поени - 28.12.2018

Почитувани студенти,
По четрвти пат овој месец во петок на 28.12.2018 ви давам шанса да си ги завршите обврските за 15 ЕКТС поени. Исто така за било кој друг вид на консултации можете да дојдете во терминот од 11:00 до 13:30 часот. По празниците само уште на 04.01.2018 и 08.01.2019 ќе има вакви консултации и потоа започнува сесијата. Кога има сесија јас не можам да завршувам активности од овој тип. Сите кои нема да освојат 15 ЕКТС поени нема да можат да полагаат во јануарската сесија, туку обврските им се префрлаат за јунската сесија, а ќе мора да ги завршат до 30.04.2019 година.
Ви благодарам на разбирањето!
Предметен наставник

No comments:

Post a Comment