Wednesday, June 19, 2013

Студентска универзијада во Тузла

Драги студенти и студентки,
Пред малку добив известување од магистрантката Христина Митрева за студентска универзијада во Тузла. Имено, пред 2 години група студенти и постдипломци беа дел од таа манифестација и колку ми е мене познато одлично си поминаа. Универзијадата-студентско лето се органзиира на иницијатива на Унијата на студенти од Универзитетот во Тузла и ќе трае од 4 до 7 јули 2013 година и поканети се околу 200 студенти од факултети од Хрватска, Србија, Словенија, Македонија и БиХ. Доколку сакате повеќе информации клик на следниот линк.

Професорот (кој прв на овие простори организираше студентски дефектолошки семинар во 1999 и 2000 година)

No comments:

Post a Comment