Wednesday, June 5, 2013

Резултати од испитите по генетика и физиологија

Почитувани студенти од Институтот за психологија,
Во прилог ви се резултатите од испитите по предметите Генетика и Физиологија кои се многу лоши. Како што гледаaт одредени поеднинци не паѓам под притисоци на урегенции и уште еднаш официјално ве замолувам да не ме бркате по разно-разни канали. Или треба да почнам да објавувам имиња на студенти кои бркаат ургенции, па да им дојде паметот на некои?
Предметен наставник

No comments:

Post a Comment