Monday, June 24, 2013

15 ЕКТС поени - втор пат јуни 2013

Почитувани студентки и студенти,
Сакам да ве известам дека на 27 јуни (четврток) од 10 до 13 часот ќе можете да ги одбраните вашите задачи ако сакате да ги полагате испитите во августовско-септемвриската сесија. Ова е последен термин пред летните одмори и кој го пропушти тоа ќе биде негов проблем. Ве очекувам.
Предметен наставник

No comments:

Post a Comment