Monday, June 3, 2013

Пишување оцени прва декада

Почитувани студенти,
Сите вие кои положивте во прва декада испити кај мене и оние кои положија преку колоквиуми ХГ ве поканувам утре вторник 4 јуни во период од 12 до 14 часот. Доколку не можете да дојдете во тој термин не очајувајте нема да останете без оцена. Наредната недела ќе има повторно термин. Во други термини нема да пишувам оцени поради презафатеност и затоа ве молам не доаѓајте кога вие имате време. Оцена се зема лично, а не преку други колеги и колешки. Почитувајте ги термините кои ви ги давам. Тие што положиле преку колоквиум треба да донесат и пријава.
Предметен наставник

No comments:

Post a Comment