Thursday, June 6, 2013

Слободен пристап до списанија на SAGE до 30 јуни

Почитувани докторанди и магистранти,
Благодарение на издавачката куќа SAGE до 30 јуни имате пристап до многу трудови од областа специјална едукација. Доколку сте заинтересирани кликнете на линкот. Аирлија читање и симнување на трудови.
Раководител на ННК

No comments:

Post a Comment