Tuesday, June 25, 2013

Дипломска работа - Мануела Крчаноска

Драги колешки и колеги,
Пред малку имавме прилика да учествуваме во одбраната на дипломскиот труд на Мануела Крчаноска под наслов „Пристап до јавните библиотеки на лицата со инвалидност во Р. Македонија„. Беше тоа одлично одработен труд и прекрасна презентација како што доликува на студент на генерацијата (според мене и според многу други мои колешки и колеги). Се разбира колешката доби највисока оцена десет. Трудот ќе го пријавиме на некоја од регионалните конференции, а ќе го објавиме и во некое списание. Како и вообичаено трудот го споделувам со стручно научната јавност од Македонија и пошироко.
Менторот

No comments:

Post a Comment