Wednesday, June 5, 2013

Интервју за Сител - 27.05.2013

Драги посетители,
Во понеделник на 27 мај беше пуштено моето интервју за утринската програма Сител телевизија. Интервјуто во два наврати го најавив на мојот ФБ профил во претходни термини, но поради уредувачкат политика не беше пуштено во тие денови. Се извинувам ако некого сум го дезинформирал. Иако интервјуто траеше најмалку 7 минути, новинарот се одлучил да пушти околу 4 минути. Не се мешам во уредувачката политика на телевизијата и затоа проследете го прилогот што отишол во етер тој ден.
Претседател на МНЗА


No comments:

Post a Comment