Tuesday, August 25, 2020

Резултати од испитот ХГ - 25.08.2020

 Почитувани студенти,

Во прилог се резултатите од претпладневниот испит по Хумана генетика. Јас навистина не знам како да ви укажам дека не е битно да се дојде само на испит, туку и да се положи. Само две студентки го полошија испитот и две се пуштени условно. Студентките кои се пуштени условно ќе го полагаат испитот устно преку Мајкросфт Тимс наредната седмица (се разбира доколку сакаат). Тие се должни да ми пратат е-пошта во недела за да им дадам точен термин, или доколку не им одговара устно полагање да се откажат). Пишување оцени задутре.

Реден број

Број на индекс

Бодови

Оценка

1.       

24973/19

37

7

2.       

9477/16

36

6

3.       

24093/16

34.5

условно

4.       

24966/19

34.5

условно

5.       

24081/16

28.5

5

6.       

7896/12

21

5

7.       

9143/15

14

5

8.       

23137/13

13.5

5

9.       

24639/18

11

5

10.   

10481/19

11

5

11.   

23731/15

8

5

12.   

9142/15

7.5

5

13.   

24963/19

5.5

5

14.   

8206/12

4.5

5

15.   

10121/18

3

5


Предметен наставник

No comments:

Post a Comment