Tuesday, August 25, 2020

Резултати од испитот ФФА - 25.08.2020

 Почитувани студенти,

Во прилог се резултатите од испитот Физиологија со функционална анатомија. Најслабите останаа за крај. Ниту еден студент од 18 не го положи испитот. Немам зборови да ве истажам. Цело лето книга не сте отвориле! Ме изеде туѓиот срам! По повеќе од 12:00 часа работа на ФЗФ, време е да си одам дома и да се подготвам за утрешното гостување во македонско радио- радио Скопје.

Реден број

Број на индекс

Бодови

тест

Оценка

1.       

23781/15

28

5

2.       

10510/19

25

5

3.       

10509/19

25

5

4.       

10156/18

23

5

5.       

24980/19

14

5

6.       

24051/16

13

5

7.       

10498/19

11

5

8.       

9474/16

11

5

9.       

9143/15

9

5

10.   

10024/17

9

5

11.   

9516/16

8

5

12.   

10503/19

8

5

13.   

10058/17

8

5

14.   

10474/19

7

5

15.   

9500/16

7

5

16.   

10466/19

7

5

17.   

9142/15

4

5

18.   

22143/10

4

5

Предметен наставник

No comments:

Post a Comment