Saturday, August 15, 2020

Онлајн одговарање за 15 ЕКТС поени - 18.08.2020

Почитувани студенти,

Како што објавив и претходно сите што предале во изминатиот период задачи за 15 ЕКТС поени, истите ќе треба да ги одбранат преку платформата Мајкрософт Тимс во вторник на 18 август во 12:00 часот. Без исполнување на оваа активност не ви важат поените. Ве молам добро подгответе ги зададените задачи. Во дадениот термин бидете на следниот линк.

Предметен наставник

No comments:

Post a Comment