Wednesday, August 19, 2020

Испити прва декада за прв циклус - 25.08.2020 - ажурирано

 Почитувани студенти,

Има некои промени во предметот ФФА и затоа морам повторно да го споделам постот за првата декада. Имено поради огромен број на пријавени студенти во првата декада принуден сум да го сменам терминот за испитот ФФА. Испитите ќе се одвиваат на 25 август по следниот распоред.

  • Во 08:00 часот ХГФ во голем амфитеатар;
  • Во 10:00 часот ХГ и МОИ во голем амфитеатар;
  • Во 12:00 часот ФФА во амфитеатар 2.
Потребно е строго придржување на здравствените протоколи: носење на маска, ракавици, заболени со температура да не доаѓате и со други респиратони симптоми. Сите студенти мораат да имаат освоено 15 ЕКТС поени, да носат пријава купена и пополнета навремено. Потребно е 15 до 20 минути да бидете пред терминот. Го задржувам правото на промена на термините заради виша сила. Ви посакувам многу успех во престојната сесија. Вие сте должни да го следите овој блог за евентулани промени како што е оваа денешнава.

Предметен наставник

No comments:

Post a Comment