Wednesday, August 26, 2020

Гостување на македонско радио емисија Хрономер - 26.08.2020

Почитувани читатели,

Дозволете ми да го споделам со вас денешното 20 минутно интервју што го имав денес во емисијата „Хрономер“ на македоноското радио, прва програма. Уште еднаш да се заблагодарам на водителката д-р Викторија Бјекиќ за поканата и за интересот што го покажа во врска со неодамна објавениот Прирачник за социјални вештини и позитивно родителство. Со тоа се зголеми бројот на заинтересирани медиуми за прирачникот на МНЗА.

Авторот

No comments:

Post a Comment