Tuesday, August 25, 2020

Резултати од испитот МОИ - 25.08.2020

 Почитувани студенти,

Во прилог се резултатите од утринскиот испит по Медицински основи на инвалидноста. Тие се очајно бедни. Не знам само зошто трошите чевли да доаѓате до факултет кога повеќето од вас скоро ништо не сте учеле. Само една студентка го положи испитот за што и честитам. Пишување оцени најверојатно во четврток.

Реден број

Број на индекс

Бодови

Оцена

1.       

23315/14

36

6

2.       

10029/17

29

5

3.       

10039/17

28.5

5

4.       

9519/16

27

5

5.       

9121/15

26.5

5

6.       

9493/16

24.5

5

7.       

9113/15

21

5

8.       

9114/15

6

5

9.       

23740/15

6

5

10.   

9492/16

3

5

11.   

24527/17

2

5

12.   

9124/15

2

5

13.   

7833/11

1

5

14.   

23144/13

0

5

Предметен наставник

No comments:

Post a Comment