Friday, October 7, 2016

Предавања ХГ и ФФА - 08.10.2016

Почитувани студенти од прва година,
Како што веќе ви најавив заради моето патување во Брисел на 20 и 21 октомври нема да бидам во можност да ги одржам предавањата по ХГ и ФФА. Затоа, истите ги поместувам за утре (сабота) 08.10.2016 година и тоа на ФЗФ во слушална 11 со почеток во 09:00 часот. Прво ќе имаме 3 часа предавања ХГ, а потоа уште 3 часа ФФА. Се очекува околу 14 часот да завршат предавањата, но тоа земете го условно, бидејќи не знам колку паузи ќе ни требаат.
Предметен наставник

No comments:

Post a Comment