Monday, October 3, 2016

Консултативна средба за студенти од Институт за психологија

Почитувани студенти од Институтот за психологија,
Ви се обраќам вам кои ги одбравте предметите Генетика и Физиологија. Во среда на 5 октомври ве поканувам на консултации во библиотеката на Институтот за дефектологија со почеток во 9:00 часот. Ве молам за присуство, бидејќи предавања и вежби нема да има поради неисполнување на група од 15 студенти. Ви благодарам на изборот.
Предметен наставник

No comments:

Post a Comment