Friday, October 28, 2016

Заостанато предавање ФФА - 29.10.2016

Почитувани студенти,
Заостанатото предавање по Физиологија со функционална анатомија од минатата седмица кога бев на конференција во Брисел, ќе се надополни утре (сабота) 29.10.2016 година со почеток во 09:30 часот во лабораторијата за генетика и физиологија на Педагошкиот факултет. Се очекува предавањето да заврши околу 12.15 часот со 2 паузи помеѓу часовите.
Предметен наставник

No comments:

Post a Comment