Wednesday, October 23, 2019

Четврто предавање ФФА - 24.10.2019

Почитувани студенти,
Утре во редовниот термин ќе го одржам четвртото предавање по предметот Физиологија со функционална анатомија во редовниот термин. Ќе ви предавам за мускулен систем и ќе започнам со нервен систем. Предлагам да ги погледнете следните видеоклипови:
Предметен наставник

No comments:

Post a Comment