Thursday, October 24, 2019

Надоместување на четврто предавање ХГФ - 25.10.2019

Почитувани студенти од Институтот за психологија,
Заради пропуштеното предавање од вчера сметам дека е неопходно јас да ви го предадам материјалот, наместо самите да си го учите. За таа цел ве поканувам утре 25.10.2019 (петок) од 16:30 во електронска лабораторија. Потребно е да се дојде десетина минути порано пред почетокот.
Предметен наставник

No comments:

Post a Comment