Wednesday, October 30, 2019

Прв колоквиум ХГФ - 17.11.2019

Почитувани студенти од Институт за психологија,
Ве известувам дека првиот колоквиум по Хумана генетика и физиологија ќе се полага на 17.11.2019 година во големиот амфитеатар на ФЗФ со почеток во 10:00 часот. Право да полаагаат имаат и оние студенти од втора година кои добиле потпис во минатата академска година. Напоменувам дека не е убаво да се доаѓа на колоквиум тотално неподготвен и да се игра на картата на среќа. Ако доаѓате да го видите само тестот, тоа ви ветувам дека ќе ви го дадам на увид во термините за консултации наредната седмица. Ги замолувам сите што се подготвени за колоквиум да се пријават кај координаторката на студентите од прва година, а таа најдоцна до среда 6 ноември да ми го достави списокот. Неопходно е да се биде пред големиот амфитеатар 15 минути порано. Ниту еден студент нема да биде пуштен на колоквиум доколку доцни. Потребно е за секој случај да го погледнете овој блог на 17-ти наутро пред да дојдете на факултет, евентуално да не има некои промени заради тоа што доцна ноќта се враќам од странство. Го задржувам правото на промена на терминот заради виша сила.
Предметен наставник

No comments:

Post a Comment