Tuesday, October 1, 2019

Информација за предметот Хумана генетика и физиологија - 04.10.2019

Почитувани студенти,
Сакам да ве информирам дека поради реновирање на тнр. електронска училница каде што редовно ќе се реализира наставата, првиот час по предметот ХУМАНА ГЕНЕТИКА И ФИЗИОЛОГИЈА ќе се реализира во лабораторијата на вториот спрат (левото крило) на Педагошкиот факултет (Институт за безбедност одбрана и мир) во Скопје во петок на 04.10.2019. Ова се однесува се` додека не се направи училницата при Филозофскиот факултет во Скопје. 
Колешката Даниела Неделкова ви испрати список по кој ќе се реализира наставата. Согласно списокот студентите до број 48 ќе го слушаат предметот од 10:00 до 11:30 на Педагошкиот факултет во петок. Од бројот 49 до бројот 96 ќе го слушаат предметот од 11:30 до 13:00 или во втора група. 
Пожелно е студентите да дојдат 10 минути порано пред да почне наставата, затоа што никави доцнења не толерирам. Овој блог треба редовно да го следите доколку сакате да добивате навремени информации поврзани со наставата, колоквиумите и испитите. Исто така моите објави ќе може да ги следите и на мојот официјален профил на Facebook.
Доколку имате дополнителни прашања, ве молам консултирајте ја координаторката на ЕКТС при Институтот за психологија. 
Ви посакувам многу успех во предметот, студирањето и секако среќен почеток на новата академска година.
Со почит,
Предметен наставник

No comments:

Post a Comment