Saturday, October 26, 2019

5-то предавање ФФА - 31.10.2019

Почитувани студенти,
Во четврток во редовниот термин ќе го одржам петтото предавање по Физиологија со функционална анатомија. Ќе продолжам со нервен систем и искрено се надевам дека нема да правите такви кискови како минатиот час и ќе ми дозволите да го довршам предавањето.


Предметен наставник

No comments:

Post a Comment